Archives

Inspirace, Návody, Novinky

Už delší dobu jsem napříč diskusemi potkával názor, že LinkedIn reklama je drahá. Že prokliky stojí 4 Eura a 1000 zobrazení 30. Vždy jsem se snažil vysvětlit, že to tak vůbec být nemusí, jen si člověk musí s nastavením kampaní více pohrát a nemůže vše pustit na automatiku. Když mě dva měsíce zpět kontaktoval Filip Kec z Httpool ohledně možnosti přednášet na LinkedIn summitu Martina Hoska, rád jsem souhlasil. Konečně budu mít možnost ukázat potenciál LinkedIn reklam v České republice širšímu publiku. A také reálné ceny.

Více

Inspirace

Tvorba příspěvku na Facebooku je jednoduchá. Napíšeme text, vybereme obrázek, v lepším případě zapneme reklamu a jsme spokojeni. Dneska práce hotová a hurá domů.

Při usínání nám do messengeru přistane screen s dotazem: „To je tvoje práce?“.

Ano, vytvořit příspěvek na Facebook je snadné. Co už tak snadné není je tvorba dobrého reklamního příspěvku. Musíte do toho vložit více práce, přemýšlení a kreativity.

Více

Návody

Už před měsícem se k nám donesla zpráva o tom, že Facebook vyslyšel naše mnohaleté prosby. Ano, bude možné promovat příspěvky z Instagram profilu. Zdánlivě jednoduchá funkce, která je na Facebooku od nepaměti, byla pro Instagram dlouhé roky jen snem. Nyní je tato funkce již i v českých Business Managerech a tak servírujeme první dojmy a poznatky z jejího využití.

Více

Facebook

Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím