Případovky

Novinky, Případovky

V Socialsharks spolupracujeme s Nadáciou Terezy Maxovej už niekoľko rokov a je to naša srdcovka. Ich charitatívny beh TERIBEAR je najúspešnejší v Českej republike a v roku 2019 trhal rekordy.

Akcie sa v minulom roku zúčastnilo viac než 20 tisíc ľudí, ktorí svojimi 407 196 kilometrami vybehali 12 215 880 českých korún. Just wow.

Více
Případovky

Zatiaľ čo agentúry prežívajú Vianoce už nejakú tu chvíľu, drvivú väčšinu užívateľov na Facebooku vianočná reklama začala otravovať až teraz. Každý brand do nich valí adventné kalendáre, radí im darčeky pre partnerov a praje krásne sviatky s usmievavými modelmi v Alpách z fotobánk.

Více
Případovky

Staviť všetko na jednu kartu? Ak máte príbeh hodný rozprávania, tak je to správna cesta. Presne taká bola v kocke naša stratégia pre letnú kampaň Nutella B-ready. Naším esom v rukáve sa stal Canvas, ktorý sme z bežného reklamného nástroja premenili na niečo výnimočné. Niečo, pri čom sa radi zastavíte a strávite trochu času. Presnejšie povedané až necelé dve minúty.

To je pri dnešnom zúrivom scrollovaní feedom skoro ako zastaviť sa a v pokoji si prečítať rozprávkovú knižku. Priemerne vníma používateľ post 3-4 sekundy. Naše dve minúty sú čas, ktorý zodpovedá skôr návšteve webovej stránky, než sockám. Ako sme takýto výsledok dosiahli? Nápovedu už máte. Mrk mrk.

Více

Případovky

Koncem roku 2017 jsme se v Socialsharks zabývali výjimečností. Pro klienta Huawei jsme totiž představovali telefon Mate 10 Pro a Mate 10 Lite se sloganem #takvyjimecny. Možná jste o výjimečnosti telefonů slyšeli i v televizní reklamě. Co dělá výjimečné výjimečnými? Co jim dává sílu se odlišovat? Co z nich dělá ikony? Huawei v něm představilo takové ikony světového formátu jako jsou fotbalista Robert Lewandowski, fotograf Manfred Baumann nebo světová supermodelka Catrinel Menghia.

Více

Případovky

Když jsme 1. března 2017 přidávali první příspěvek na československý profil Nutelly, řada z nás si odškrtla významnou položku ze seznamu svých vysněných klientů. Nutella je legenda. Produkt dobře známý a ikonický. Lískooříšková pomazánka, po které jsme prahli už jako děti, láska, co většinu z nás neopustila ani v dospělosti. Zkrátka a dobře, když jsme připravovali první příspěvky pro Facebookovou stránku Nutelly, připadali jsme si skoro jako Manuel Neuer.

Více

Případovky

Když máte klienta, který vyrábí kávu, nemusíte se bát, že budete v kanclu potkávat chodící mrtvoly. Tohle ale není článek o závislosti kreativců na dvojitém turku. Je o tom, jak jde produkt, který na sítích prodáváte, přetavit (překapat?) do originálních dárků pro vaše fanoušky. Doba čtení: 1 espresso.

Více

Facebook

Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím