Archives

Případovky

Koncem roku 2017 jsme se v Socialsharks zabývali výjimečností. Pro klienta Huawei jsme totiž představovali telefon Mate 10 Pro a Mate 10 Lite se sloganem #takvyjimecny. Možná jste o výjimečnosti telefonů slyšeli i v televizní reklamě. Co dělá výjimečné výjimečnými? Co jim dává sílu se odlišovat? Co z nich dělá ikony? Huawei v něm představilo takové ikony světového formátu jako jsou fotbalista Robert Lewandowski, fotograf Manfred Baumann nebo světová supermodelka Catrinel Menghia.

Více

Případovky

Když jsme 1. března 2017 přidávali první příspěvek na československý profil Nutelly, řada z nás si odškrtla významnou položku ze seznamu svých vysněných klientů. Nutella je legenda. Produkt dobře známý a ikonický. Lískooříšková pomazánka, po které jsme prahli už jako děti, láska, co většinu z nás neopustila ani v dospělosti. Zkrátka a dobře, když jsme připravovali první příspěvky pro Facebookovou stránku Nutelly, připadali jsme si skoro jako Manuel Neuer.

Více

Facebook

Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím