Novinky
PrivateSharks.com – Správa osobních profilů

PrivateSharks.com – Správa osobních profilů

Dlouho jsme přemýšleli, zda si vybrat tak nešťastné datum, jako je 1. duben, pro vypuštění novinky, na které několik měsíců pracujeme, jelikož by mohla zapadnout jako pouhý žert. Všechny objevitele, vizionáře a revolucionáře měl ale někdo ve své době za blázny.
Přesto jsme se rozhodli projekt Privatesharks.com i tak vypustit.

post3

Znáte to o té kovářově kobyle?

Trávíme na sociálních sítích tolik času spravováním sociální prezence jiných značek, že už nám nezbývá čas na náš osobní život na sociálních sítích. Každý chceme zapůsobit, vypadat dobře, být cool a vtipní mezi přáteli a známými, ale často už ani nemáme sílu nebo náš virtuální život jednoduše není tak zajímavý, aby ostatní zaujal. A když to chceme změnit, pak pro změnu nezbývá čas na normální život.

Vzali jsme 6 let zkušeností se správou sociálních profilů komerčních značek a testovali 6 měsíců jak bude na podobně tvořený obsah reagovat naše nejbližší okolí na soukromých profilech.

Všechno to začalo úplnou náhodou – má přítelkyně měla špatný den a já zas nabitý program, takže jsem se ji nemohl věnovat. Proto jsem požádal kolegu Tomáše, aby ji odepsal.
Najednou jsem zjistil, že s nadhledem dokázal vyřešit i ty nejintimnější konverzace. A nejen to!

Zakládal jsem si na tom, že žiji aktivně, ale práce mi to poslední dobou příliš neumožňovala. Abych nevypadal před svými přáteli jako workoholik, zaúkoloval jsem grafické oddělení. Kluci z našeho týmu obstarali fotky z ragby či jiných sportovních akcí (které potom Tomáš dával na můj profil) a musím říct, že práci odvedli na výbornou. Během zápasu ČR – Lotyšsko, kde jsem podle sociálních sítí měl být, mi dokonce volal táta, že mě hledá v TV a nevidí.

Na fotbale s Petou Cechu. #football #eden #repre #me2016

Fotka zveřejněná uživatelem Petr Andrýsek (@petrandrysek),

Autenticita je základ nové služby. V současné době se na uzavřeném testování podílelo více než 20 osobností, které možná znáte a sledujete na sociálních sítích. Bohužel jsme vázáni v rámci smlouvy mlčenlivostí, a nezbývá než poděkovat těm několika z nich, kteří nám zpětně dovolili je odhalit a ukázat tak naši práci.

private grudl

Služby Privatesharks startují již od 59 $ za měsíc za profil. Obnáší většinu dobře známých sociálních sítí a tam se nehodláme zastavit. Do budoucna plánujeme přidat i podporu aplikací jako Skype, Couple, Snapchat či Chatroulette. Naše vývojové oddělení také pracuje na tom, abychom mohli do půl roku přidat podporu pro trainery v hrách jako Candycrush, Clash of Titan či jiných MMORPG hrách.

Buďte toho součástí!

Sdílet tento článek
Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím