Novinky, Z akvárka
Hledáme social žraloky

Hledáme social žraloky

Rádi bychom náš tým obohatili o pár nových talentů. Hledáme žraloky, co mají drive, chtít se učit a posouvat sebe i nás a jsou na sociálních sítích jako ryba ve vodě.

Junior social media

Hledáme talenty, kteří s námi budou chtít vyrůst a najít se ve vodách sociálních médií. Budou ze sebe pod vedením našich seniorních žraloků sypat nápady, umět perfektně psát a na počkání vysypat 10 statusů a bláznivých nápadů. Ze startu se budeš starat hlavně o community management, psaní si s fanoušky, vytváření statusů, přípravu kampaní a vytváření obsahu. Když ti to půjde, tak po 3-6 měsících dostaneš možnost vést menší projekty.

Ohrom nás na první dobrou (třeba dvěma posty na Facebook pro nějakého našeho klienta) na jajunior@socialsharks.cz.

Senior social media

Hledáme někoho, kdo to se social media myslí opravdu vážně a vidí v nich stejně jako my více než jen obrázky a text.
Senior u nás znamená, že je schopen vést samostatně projekty, strategicky plánovat a posouvat komunikaci našich skvělých klientů na sociálních sítích mílovými kroky dál. Součástí je také spolupráce s týmem junior social media specialistů, které bude mít za úkol vést a rozvíjet. Znalosti social media prostředí bereme jako základ.
Překvap nás a ukaž co umíš na email: jasenior@socialsharks.cz.

Těšíme se.

Sdílet tento článek
Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím