Novinky

Ukažte své přednosti GIFem!

GIF je pro běžného uživatele internetu hlavně zdrojem nekonečné zábavy, studenti milují stránku Píšu diplomku a snad každý alespoň jednou nasdílel na svém profilu nějaké to roztomilé zvířátko nebo některý z nejpovedenějších opileckých kousků… Super, ale co takhle využít GIF i pro demonstraci vašich silných stránek?

 

Generální ředitel Tesla Mottors Elon Musk přišel se zajímavým nápadem, jak využít GIF pro představení nejnovější funkce svých motorů a tak trochu si tím i napravit vlastní reputaci. Po dvou incidentech, které vedly k požáru, se Tesla rozhodla přidat do svých motorů titanovou součástku, která by měla předcházet dalším neštěstím a pro demonstraci její bezpečnosti použila naprosto jednoduchý způsob – GIF!

Na sociálních sítích si tím vysloužili celkem slušný pozitivní ohlas! Fanoušci si totiž všimli hned několika věcí, které jsou pro komunikaci celkem klíčové – v první řadě to, že Tesla dokázala přiznat svou chybu a postavit se k  čelem. Netajili se tím, že je problém na jejich straně, a navíc ho dokázali vyřešit a tímto jednoduchým způsobem řešení demonstrovat a rozšířit mezi lidi. Sociální síla GIFu je přeci jen o něco větší něž pouhé oficiální vyjádření. A navíc dokazuje, že na vizualizaci záleží!

 

Sdílet tento článek
Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím