Novinky, Z akvárka
Hledáme žraloky do týmu

Hledáme žraloky do týmu

V roce 2014 Facebook podle ekonomické zprávy zpracované Deloitte UK vytvořil 4,5 miliónů pracovních míst a ekonomickou aktivitu v hodnotě více něž 225 miliard dolarů. Což znamená, že máme ještě dost práce před sebou a rádi bychom začali tím, že přidáme dalších pár pracovních míst.

Junior Social media copywriter (3-5x)

Hledáme talenty, kteří s námi budou chtít vyrůst a najít se ve vodách sociálních médií. Budou ze sebe pod vedením našich seniorních žraloků sypat nápady, umět perfektně psát a na počkání vysypat 10 statusů a bláznivých nápadů.
Ideálně formou DPP či částečného úvazku. Když ti to půjde, tak po 3-6 měsících dostaneš nabídku na plný úvazek a vlastní projekty.
Spěcháme a do 3 měsíců bychom rádi tým rozšířili o 3 až 5 takových žraloků.

Ohrom nás na první dobrou (třeba dvěma posty na Facebook pro nějakého našeho klienta) na shark@socialsharks.cz s předmětem “junior”.*

Sales/Marketing manager CZ&SK

Chodí nám hodně poptávek a nemáme nikoho, kdo by byl naším prvním kontaktem s potenciálními klienty. Pak taky náš senior social media manažer Tomáš by chtěl dělat sociální sítě pro Erotic City a nemáme nikoho, kdo by nám pomohl například takového vysněného klienta získat. Znamená to mít obchodního ducha, umět pochopit potřeby klienta a najít spolu s ostatními žraloky nejlepší řešení. Nedílnou součástí je pak marketing žraloků, který bude potřeba vést.

Tak se nám prodej na shark@socialsharks.cz s předmětem “sales manager”.*

Grafik

Grafiků není nikdy dost. Hledáme jak talentované juniory, tak seniornějšího art directora/grafika, který nám pomůže se posunout zase o něco dál. Ono se řekne, že to jsou jen social media posty, ale víte kolik ty posty pak vidí lidí a co je za tím práce? 😉 Výhodou jsou zkušenosti s UX, videem, motion grafikou, ilustrací či 3D. Tak či tak ale hledáme někoho, kdo ty super věci s námi bude nejen tvořit, ale i vymýšlet a bude nás vést po grafické stránce.

Pošli nám ideálně své portfolio a něco o sobě na shark@socialsharks.cz s předmětem “grafik”.*

 

 

*Chodí nám často dost zpráv od zájemců o práci, takže pokud chceš uspět, tak máme pár rad, které nám všem ušetří dost času:

  1. Pokud máš CV nebo něco tomu podobné ve wordu, tak to ani neposílej. #linkedin
  2. Jsme social media agentura, takže?
  3. Pokud nemáš chuť napsat do mailu aspoň pár vět o sobě – něco originálního, tak na to kašli.
  4. Stravenky nevedeme, stačí nám instagram ostatních.
Sdílet tento článek
Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím