Novinky
Socialsharks studentům

Socialsharks studentům

Ve čtvrtek 15. ledna jsme prezentovali s Kubou Smolíkem na komplexním workshopu pro středoškolské studenty v pražském Hyundai o využití Facebooku v jejich studentských společnostech.

Ve zhruba hodinové prezentaci se studenti dozvěděli základy o businessovém pohledu na Facebook a jeho možnostech. Naučili se, proč je důležité mít na Facebooku svou firemní stránku a jak aktivně komunikovat s fanoušky. Jak se dívat na své cílové skupiny nebo jaký obsah komunikovat.

ss

Prezentace nebyla pouze teoreticky zaměřená a došlo i na praktickou ukázku komunikace s fanoušky, publikování statusu a práci s Facebook ads. Na závěr jsme studentům sdělili nejdůležitější tipy a triky, které jim pomůžou ve studentské společnosti.

Byla také představena soutěž, kterou pořádá Socialsharks jako partner organizace JA Czech, která probíhá nyní v průběhu školního roku a vyhlášena bude v rámci Veletrhu JA studentských firem v Praze. Podněcuje studenty v práci na sociálních sítích – mezi kritéria hodnocení soutěže patří vedení komunikace na sociálních sítích, její kreativita a vizuální sjednocení. Dále  propojení offline a online komunikace a prodeje na sociálních sítích.

Těší nás, že můžeme být součástí těchto vzdělávacích programů, protože věříme, že mají smysl. O tom také svědčí absolventská organizace těchto programů, jejíž schopné členy máme v poslední době tendenci zaměstnávat.

Sdílet tento článek
Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím