Novinky
Hledá se Superbrand!

Hledá se Superbrand!

Ve spolupráci se Superbrands hledáme značky, které vládnou na poli sociálních sítí. Zapojte se také a nominujte svůj oblíbený brand i vy!

Hledáme značky, které vás komunikací baví, dělají výjimečnou práci s komunitou, customer care a nebo vás jiným způsobem zaujaly. Na kterou značku si nejdřív vzpomenete? Nominujte ji!

Titul Supebrands je znakem speciálního postavení a uznáním vynikajícího vnímání značky na lokálním trhu. Pečeť Superbrands získají značky s výbornou pověstí – zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah. Od roku 2014 jsou značky vyhodnocovány nejen v kategorii spotřebitelských, ale také v oblasti podnikatelských či průmyslových (B2B) značek. Nejdůležitějším cílem organizace Superbrands je uvést do středu pozornosti spotřebitelů a odborné veřejnosti mimořádně silné značky působící na českém trhu a prezentovat příklady hodné následování pro účastníky trhu, kteří by se rádi rozvíjeli a inspirovali od nejlepších.

Oceněným profilům předá hlavní cenu na slavnostním gala večeru náš CEO Petr Andrýsek!

Sdílet tento článek
Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím