Archives

Názory

Protože jste právě klikli na článek o IGTV, předpokládám, že jste tak trochu trendoholici. Instagram totiž tvoří trendy. Bez Stories si už původně ryze obrázkovou platformu umíme představit jen sotva. A že měla dříve funkce mizejících obrázků svůj domov na Snapchatu si už na první dobrou vzpomene jen málokdo.

IGTV, chcete-li Instagramová televize, je médium, které umožňuje profilům připnout až hodinová videa. Nemusíme být od narození cyničtí, abychom takový krok okomentovali suše. Snapchat je zdolaný, YouTube je na řadě. Zatímco ale u Stories šlo o přesnou kopii originálu, IGTV má oproti YouTube svá specifika.

Co je ale lepší? A má IGTV vůbec budoucnost?

Více

Z akvárka

Máme tu druhou část naší minisérie “Z Youtubera markeťákem”. Tentokrát, jak už bylo avizováno, se dozvíme více o životě Social media specialisty v akvárku od Terezy Čencové aka LuxyLady2. Terka s námi zatím v akvárku plave jen dva měsíce, ale i za tak krátkou dobu měla možnost nakouknout do hlubin marketingu na sociálních sítích a shrnout tak své dojmy z obou břehů.

Více

Z akvárka

V posledních měsících se nám to v akvárku jen hemží novými přírůstky. Dva z nich, naši noví Social media specialisti a taky Youtubeři Pavel Paradýs aka Blazer a Tereza Čencová aka LuxyLady2 se rozhodli podělit o svoje dosavadní zkušenosti z pohledu social media consumers a creators. Rozpovídali se o tom, jaké to je dívat se na svět sociálních sítí taky z druhé strany, co vše to obnáší stát se z youtubera markeťákem, a jak se jim zatím s námi v akvárku plave.

Více

Z akvárka

Zatímco před rokem se o slavných, nejen českých YouTuberech hovořilo jako o internetových celebritách, dnes bychom se již nebáli je nazvat celebritami bez přívlastku. Navzdory masivnímu nárůstu jejich popularity se však stále jedná o entitu, které řada firem nepřikládá váhu a ne zcela rozumí jejímu vysokému vlivu. A proto jsme nejen pro nás, ale i pro naše klienty uspořádali experimentální sezení s jednou z nejznámějších českých, již nejen internetových celebrit. Rapperem Jonášem Čumrikem alias Johnym Machette. Více

Facebook

Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím