Archives

Inspirace, Návody, Novinky

Už delší dobu jsem napříč diskusemi potkával názor, že LinkedIn reklama je drahá. Že prokliky stojí 4 Eura a 1000 zobrazení 30. Vždy jsem se snažil vysvětlit, že to tak vůbec být nemusí, jen si člověk musí s nastavením kampaní více pohrát a nemůže vše pustit na automatiku. Když mě dva měsíce zpět kontaktoval Filip Kec z Httpool ohledně možnosti přednášet na LinkedIn summitu Martina Hoska, rád jsem souhlasil. Konečně budu mít možnost ukázat potenciál LinkedIn reklam v České republice širšímu publiku. A také reálné ceny.

Více

Názory

Když jsem sledoval na YouTube živelnou katastrofu katedrály Notre-Dame, byl jsem si skálopevně jistý, že nás na sociálních sítích čekají půtky. Půtky o tom, jestli jde o konec křesťanské Evropy nebo jestli na stejném místě vyroste mešita. Prostě půtky o čemkoli, o čem zrovna napíše status Tomio Okamura.

Mezi jeho fotkami s jídlem, v posilovně a na kolonoskopii se ale diskuse ztratila.

A dokonale ji přebylo jedno zdánlivě nevinné selfie redaktorky DVTV.

Podívejte se na něj znova.

Ono to neomrzí.

Více

Případovky

Koncem roku 2017 jsme se v Socialsharks zabývali výjimečností. Pro klienta Huawei jsme totiž představovali telefon Mate 10 Pro a Mate 10 Lite se sloganem #takvyjimecny. Možná jste o výjimečnosti telefonů slyšeli i v televizní reklamě. Co dělá výjimečné výjimečnými? Co jim dává sílu se odlišovat? Co z nich dělá ikony? Huawei v něm představilo takové ikony světového formátu jako jsou fotbalista Robert Lewandowski, fotograf Manfred Baumann nebo světová supermodelka Catrinel Menghia.

Více

Z akvárka

Před pár lety jsem začal studovat YouTubovou scénu a nyní se taky stávám “youtuberem”. Konkurence a trollové se posměšně baví v kanceláři a opovrhují nad mým absurdním narcismem. Zbytek mi to chválí a podporuje mě, abych neřešil kvalitu, ale soustředil se na obsah, který chtějí konzumovat. Moje denní agenda, je jako asi u jakéhokoliv jiného CEO dost napjatá. Přesto během dne stíhám natočit dost obsahu pro vlogy, a místo vyřizování mailů když jde rodina spát tak do 3 hodin do rána stříhám videa. Proč jsem se do toho pustil?

Více

Facebook

Provozovatel webu, společnost Socialsharks s.r.o., Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, IČ 014 170 70, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informací. Souhlasím